• Koko henkilöstömme osallistuu hiljaiseen hetkeen torstaina 26.4.

  Koko Rajavillen, Parman ja Parma Railin henkilöstö osallistuu rakennusalan hiljaiseen hetkeen huomenna torstaina 26.4.2018. Hiljaisella hetkellä kunnioitetaan tapaturmaisesti vuonna 2017 rakennustöissä menehtyneiden muistoa ja mietitään työturvallisuuden tärkeyttä.

 • Rakennusliiton lakko ajaa elementtitoimitukset karille

  Rakennusalan työehtosopimusneuvotteluissa ei näy valoa tunnelin päässä ja rakennusliiton eilen keskiviikkona antama lakkoilmoitus tulee toteutuessaan vaikuttamaan dramaattisesti kevään elementtitoimituksiin. Torstaina 19.4. alkava lakko keskeyttää tuotannon kahtena päivänä viikossa Rajavillen, Parman ja Parma Railin tehtailla neljän viikon ajan.

 • TES-neuvotteluiden vaikutukset toimintaamme

  Rakennustuoteteollisuus RTT:n ja Rakennusliiton käynnissä olevien työehtosopimusneuvotteluiden aikana on voimassa Rakennusliiton ilmoittama ylityökielto. Ylityökielto saattaa vaikuttaa myös Rajavillen ja emoyhtiömme Parman toimituksiin.

 • Työturvallisuus pääroolissa Consoliksen turvallisuusviikolla

  Työturvallisuuden parantaminen on yksi CONSOLIS-konsernin avainhankkeista. Ensi viikolla järjestettävällä yhtiön turvallisuusviikolla tuotanto keskeytyy yhden päivän ajaksi kaikilla yhtiön toimipaikoilla. Turvallisuuspäivään osallistuvat kaikki yhtiön 10 000 työntekijää 30 eri maassa. Myös Suomessa Rajavillen ja emoyhtiömme Parman toimipaikoilla normaali tuotanto keskeytetään yhden päivän ajaksi ja henkilöstö paneutuu työturvallisuusasioihin.

Näytä lisää