• Kainuun uusi sairaala voitti Tekla BIM Awards -kilpailun

  Rajavillen toimittama Kainuun uusi sairaala on palkittu Suomen ja Baltian parhaana tietomallinnusprojektina Tekla BIM Awards 2018 -kilpailussa. Kymmenettä kertaa järjestettävässä kilpailussa myös Rajavillen emoyhtiö Parman toimitusprojektit Luminary ja Helsingin Keskustakirjasto Oodi saivat molemmat kunniamaininnan.

 • Parma alansa selkeä ykkönen työturvallisuuskisassa

  Rajavillen emoyhtiö Parman määrätietoiset panostukset työturvallisuuden parantamiseksi tuottavat yhä näkyvämpää tulosta. Yhtiö oli Betoniteollisuuden työturvallisuuskisassa ylivoimainen ykkönen ja vei kymmenestä kärkisijoituksesta peräti kahdeksan. Kokonaiskilpailun voitti Parman Ruskon tehdas. Myös Rajavillen molemmat tehtaat olivat kärkikymmenikössä.

 • Koko henkilöstömme osallistuu hiljaiseen hetkeen torstaina 26.4.

  Koko Rajavillen, Parman ja Parma Railin henkilöstö osallistuu rakennusalan hiljaiseen hetkeen huomenna torstaina 26.4.2018. Hiljaisella hetkellä kunnioitetaan tapaturmaisesti vuonna 2017 rakennustöissä menehtyneiden muistoa ja mietitään työturvallisuuden tärkeyttä.

 • Rakennusliiton lakko ajaa elementtitoimitukset karille

  Rakennusalan työehtosopimusneuvotteluissa ei näy valoa tunnelin päässä ja rakennusliiton eilen keskiviikkona antama lakkoilmoitus tulee toteutuessaan vaikuttamaan dramaattisesti kevään elementtitoimituksiin. Torstaina 19.4. alkava lakko keskeyttää tuotannon kahtena päivänä viikossa Rajavillen, Parman ja Parma Railin tehtailla neljän viikon ajan.

Näytä lisää