Nopeus on valttia radalla – maltti on valttia tehtailla

Rajaville on tehnyt sponsorointisopimuksen ralliautoilija Janne Tuohinon kanssa. Seuraavaksi kiiminkiläisen kiitäjän ohjastama Ford Fiesta RS WRC-auto nähdään 14.–17.2.2019 järjestettävässä Ruotsin rallissa.

 

Parhaimmillaan Tuohino on sijoittunut Ruotsin rallissa neljänneksi ja on ollut mukana ralleissa 9 kertaa. Tuohino osallistui ensimmäisen kerran MM-sarjan ralleihin vuonna 1996 ja on uransa aikana ajanut 48 MM-osakilpailua. Kartturina Tuohinolla toimii Mikko Markkula, joka on viime vuodet toiminut Teemu Sunisen kartturina. Janne ja Mikko ovat tehneet aiemminkin yhteistyötä vuosina 2003, 2005 ja 2006, kun Janne toimi Skodan ja Fordin tehdastiimien kuljettajana.

Autolla bisnestä

Tuohinon tarkoitus on vuokrata WRC-ralliautoa niille, joilla siihen on varaa ja tarvetta. Tuohinon perustama tiimi JanPro Racing on ensimmäinen yksityinen tiimi maailmassa, joka vuokraa WRC-autoa. JanPro Racingin Ford Fiesta RS WRC on Ruotsin rallin jälkeen vuokrattavissa sellaisella paketilla, johon kuljettajalla on tarve. Tuohino ei itse aio kilpailla autolla Ruotsin rallien jälkeen.

Rajaville sponsoroi

Rajaville on mukana sponsoroimassa Tuohinon ja JanPro Racingin toimintaa. Upean Ford Fiesta RS:n kyljistä erottuu sini-valko-harmaa logo, jota ei voi olla näkemättä, oli vauhti kuinka kovaa tahansa. Rajavillen molemmilla tehtailla on työskennelty yli 1000 päivää ilman poissaoloon johtaneita tapaturmia, joten meillä vauhti ei ole tärkein asia vaan työntekijöidemme turvallisuus.

Katso lisää


Lisätietoja:

Perttu Salmela, toimitusjohtaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh. 020 793 5588