Turvallisuuspäivä pysäyttää Rajavillen betonimyllyt

Työturvallisuus on ykkösasia Rajavillellä, Parmalla ja koko Consoliksessa. Ensi viikolla järjestettävät turvallisuuspäivät pysäyttävät betonimyllyt kaikilla konsernin toimipaikoilla yhden työpäivän ajaksi. Turvallisuuspäivään osallistuvat kaikki Consoliksen 11 000 työntekijää 22 eri maassa.

Turvallisuusviikon aikana järjestettävää turvallisuuspäivää vietetään nyt jo kuudetta kertaa. Konsernin tavoitteena on olla toimialansa paras ja päämääränä on juurruttaa Nolla tapaturmaa -kulttuuri tavaksi toimia. Päivän aikana lisätään henkilöstön osaamista ja kehitetään toimintatapoja ennaltaehkäisevän työturvallisuustyön jatkuvaksi parantamiseksi.

”Työturvallisuuteen keskittyminen ja sen parantaminen on meidän jokaisen rajavilleläisen yhteinen asia. Turvallisuuspäivän tavoitteena on saada jokainen meidän työntekijä mukaan huolehtimaan omasta ja työkaverin turvallisuudesta sovittujen pelisääntöjen ja ohjeiden puitteissa. Tällä kertaa haluamme korostaa riskien havainnoinnin ja välttämisen merkitystä niin töissä kuin kotonakin”, sanoo Rajavillen toimitusjohtaja Perttu Salmela.

Työturvallisuuden parantuminen näkyy tuloksissa

Rajavillellä työturvallisuutta on pyritty parantamaan koko yrityksen eliniän ajan. Työturvallisuus ei ole koskaan 100% varma asia, koska vahinko voi käydä kenelle tahansa milloin tahansa.

”Olemme tehneet työturvallisuudesta yhteisen asian koko Rajavillessä. Jokainen yrityksemme työntekijä pyrkii havainnoimalla kehittämään yhteistä turvallisuutta tehtaillamme. Mikäli työntekijä havaitsee vaaratekijän työympäristössään, hän ilmoittaa siitä muille työntekijöille ja työnjohdolle, jotta vaaratekijä saadaan eliminoitua ennen vahingon sattumista”, jatkaa Salmela.

Median edustajat tervetulleita kylään

Turvallisuuspäivänä myös median edustajilla on mahdollisuus vierailla Rajavillen toimipaikoilla Haukiputaalla ja Korvenkylässä. Ajankohdista ja käynneistä voi sopia Rajavillen emoyhtiön Parman markkinointipäällikkö Petri Kähkösen kanssa.
    

Lisätietoja:

Perttu Salmela, toimitusjohtaja, Rajaville Oy
puh. 020 793 5588
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katja Salmi, turvallisuuspäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5563
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
    
Petri Kähkönen, markkinointipäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5532
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.